Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 12:00–18:00

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
UA
0
Мій кошик
Lovesex - Інтернет-магазин секс-іграшок

👫 Навіщо людству магазини інтимних іграшок?

Секс завжди був важливою темою в культурі та історії людства. Якщо в деякі періоди розмови про інтимність були суворим табу, під час сексуальної революції було навпаки: секс позиціонувався як природне і корисне вираження любові.

Безліч фільмів, музики і навіть музеї сексу, присвячені темі сексу! Але найбільше популяризації цієї теми сприяли секс-шопи! На початку ери таких магазинів було мало різновидів секс-іграшок, грубе виробництво та низька якість. Однак навіть вони були на той час новинкою і тому дуже цікавили тодішніх покупців.
Сьогодні в секс-шопах можна знайти якісні іграшки на будь-який смак і колір. Значних змін зазнали матеріали іграшок та їх технічні властивості.

💞 Як щодо Lovesex?

Lovesex – це інтим магазин, що пропонує покупцям найкращий вибір з понад 8000 артикулів: від різноманітних іграшок до білизни та літератури. Наш каталог містить кращі пропозиції від всесвітньо відомих виробників: від японських яэць-мастурбаторів Tenga, британських надпотужних масажерів Doxy до німецьких вакуумних стимуляторів клітора Womanizer та багато іншого!

Lovesex – це sex shop, котрий завжди дбає про безпеку матеріалів, з яких виготовлені іграшки тп завжди готовий надати сертифікати відповідності та якості на усю продукцію. Здоров'я наших покупців для нас на першому місці!

Ми є офіційними постачальниками таких відомих брендів. В нас ви можете купити ADDICTION, Adrien Lastic, Alive, Amoreane, Aneros, Anne De Ales, Arcwave, Art of Sex, Asgard Games, Bathmate, Be Wicked Wigs, Big Teaze Toys, Bijoux Indiscrets, Bijoux Pour Toi, Bombat Game, BTB Cosmetics, Casmir, CuteVibe, CutiePies, D&A, Diogol, Doc Johnson, DONA, Dorcel, DOXY, EGZO, ElectraStim, Elvie, Exsens, Fashion Secret, FeelzToys, Femintimate, Feral Feelings, Fetish Tentation, Fleshlight, FlixPlay, Fun Town, FunGamesShop, Gildo, GP, HighOnLove, Hismith, Intt, Iroha, Je Joue, Jes-Extender, JSY, Kiiroo, KisToy, Kokos, Leg Avenue, Lelo, Leten, Love To Love, LOVECRAFT, Lovense, Lubrix, LUX Active, Magic Motion, MAI, MAI Cosmetics, Male Edge, Master Series, Men Powerup, Mister Size, MixGliss, Mystim, Nexus, NIYA, Obsessive, OhMiBod, PalmPower, Partner, Passion, PeniMaster, Penthouse, Petits Joujoux, PMV20, PowerBullet, RIANNE S, Romp, Rosy Gold, Sinner Gear Unbendable, SugarBoo, Sunset Games, Svakom, Swiss Navy, Tenga, überlube, We-vibe, Womanizer, Wooomy, World Wigs, Xlsucker, Zini.

🔥 Про асортимент інтим магазину Lovesex

Наш каталог – це основа нашого секс-шопу. Мабуть, немає такої іграшки, якої немає в нашій ретельно зібраній добірці.

У розділі «Для неї» можна знайти вагінальні кульки, вібратори, вібромасажери, товари для жіночого здоров'я, фалоімітатори і ділдо, жіночі вакуумні помпи та багато інших інтимних іграшок.

Розділ «Для нього» - це також великий розділ, в якому зібрані мастурбатори, екстендери і аксесуари, ерекційні кільця, масажери простати, вакуумні та гідропомпи.

Розділ «Для пар» допоможе створити романтичну атмосферу, подарувати нові враження від анальних іграшок та страпонів, поринути у світ BDSM, або просто скористатися найрізноманітнішими презервативами, на будь-який смак та колір.

«Еротична білизна» як для неї так і для нього допоможе насолодитися естетичною стороною кохання. А такі аксесуари як маски, портупеї чи наручники додадуть родзинку незабутньому вечорі.

Розділ «Косметика» містить стимулюючі засоби та пролонгатори, інтимну косметику, масажні масла і лосьйони та товари регулярного догляду за тілом.

«Лубриканти» допоможуть зробити так, щоб усе йшло «гладенько» ;)

А «Секс-машини і комплектуючі» піднімуть ваші відчуття на якісно новий рівень та подарують нові, ні з чим незрівнянні враження.

🎁 Як Lovesex доставляє секс товари

Наша зона доставки – вся Україна! Ми доклали багато зусиль, щоб надати покупцям найоптимальнішу та найшвидшу доставку! Ми завжди дотримуємося термінів і робимо все можливе, щоб ви отримали свої інтимні товари якнайшвидше!

Зрозуміло, кожна доставка є повністю анонімною: на упаковці немає жодного натяку на інтимний вміст. Тільки ви знатимете, що знаходиться у вашій посилці.

😻 Програма лояльності Lovesex

Ми цінуємо кожну людину, яка довірилася нам та нашому сервісу! Тому для наших постійних клієнтів діють особливі умови щодо програми лояльності: постійний клієнт уже від першої покупки та безкоштовна доствка для замовлень від 2000 гривень.

💝 Чим Lovesex відрізняється від інших магазинів для дорослих

Гарантії, які дає наш інтим магазин:

- Гарантія заміни інтим товарів у разі браку або повне повернення грошей.
- Гарантія повної анонімності.
- Якість товарів підтверджено сертифікатами відповідності.
- Політика конфіденційності персональних даних.
- Договір Оферти.

 

🌹 Наша головна відмінність – ми ставимо інтереси покупців понад усе! Lovesex – це не просто інтим магазин та sex shop. Це місце, яке дозволяє кожній людині розкрити свою сексуальність і пізнати себе з найнесподіванішого боку.

  • Оплата
    при отриманні
  • Обмін
    та повернення
  • Швидка
    доставка
  • Гарантія
    якості
  • Покупка
    в один клік
Вгору